Om oss

DSC00005Företaget Hans Olsson Bygg  & Inredning AB har inte funnits så länge men Hans Olsson, som står bakom företaget, har bred erfarenhet från byggbranschen. Hans klev 2014 av från ett större byggbolag som han varit med och startat och gick därmed efter flera år som arbetsledare tillbaka till rötterna och hantverket för att åter få maximal kontroll över kvalitet och kundrelationen.

Nyligen uppmärksammades Hasses eget nybyggda hus i reportaget ”Hemma Hos” i Aftonbladets bilaga ”Bygga Nytt”.

”Han gick från flera år som arbetsledare tillbaka till rötterna och hantverket för att åter få maximal kontroll över kvalitet och kundrelationen.”

Hasses erfarenhet från större sammanhang ger honom möjligheten att driva en liten personlig firma men med hela registret från ett större byggbolag. Han har med sig de bästa underentreprenörerna han hittat under 15 intensiva år och massor av byggarbetsplatser in i de projekt han åtar sig. Detta borgar för trygga totalentreprenader av högsta kvalitet, utan strul mellan snickare, elektriker och rörmontörer. Som kund slipper du också oroa dig för underentreprenörer av undermålig kvalitet. Och du får ett byggprojekt med skön stämning.

Hans Olsson Bygg & Inredning AB är behöriga för att göra våtrum med Byggkeramikrådets certifiering.

Kontaktuppgifter

Tel: 0735-307081
Epost: info@hobiab.com

Hans Olsson Bygg & Inredning AB
MIKAELSVÄGEN 15
184 51 Österskär